Gezonde voeding is jouw weg voorwaarts!

Mijn Visie

Mijn visie

Als je gezond eet, kan je gezond denken, gezonde beslissingen nemen en heb je voldoende energie om tot actie over te gaan.

Mijn visie heb ik ontwikkeld door zelf te ervaren wat voeding met je doet. Niet alleen door mijn studie en het lezen van vakliteratuur heb ik mijn kennis opgedaan, maar vooral door die kennis op mezelf te testen. Hoe reageert mijn lichaam op bijvoorbeeld suiker, caffeine, brood…etc.

Ik wilde meer regelmaat en dicipline om zo meer uit mijn leven te halen en mijn dromen te volgen. Dit kreeg ik voor elkaar door gezonder te gaan eten. Met als gevolg dat ik meer ging bewegen en een positievere levenshouding kreeg.

Dit is niet van de een op de andere dag gebeurd, maar geleidelijk begon mijn leven een andere vorm aan te nemen. Om iets te veranderen in je leven zal je ergens moeten beginnen. Ik denk dat gezonde voeding de beste start is.

Met mijn ervaring en kennis wil ik graag anderen begeleiden in hun veranderproces en daarin alle factoren meenemen die invloed hebben op je lichaam en geest, zoals voeding, levenshouding, ontspanning en beweging.