Lijst van geraffineerde suikers

Suikers in voedingsmiddelen

De voedselindustrie gebruikt vaak nog andere benamingen voor suiker in producten.

Zie de lijst hieronder:

  • Glucose
  • Karamel Basterdsuiker
  • Glucosestroop
  • Rietsuikerstroop
  • Melksuiker
  • Honing
  • Moutextract
  • Kaneelsuiker
  • Glucose-fructose- stroop
  • Invertsuiker- stroop
  • Appelsap concentraat
  • Kandij
  • Melasse
  • Rietsuiker
  • Suikerstroop
  • Gekarameliseerde suikerstroop
  • Vruchtensapconcentraat
  • Fructose
  • Kandijsuiker
  • Ruwe rietsuiker
  • Tarwe- glucose- stroop
  • Appelstroop
  • Druivensapconcentraat
  • Saccharose
  • Gekarameliseerde suiker
  • Bruine kandijsuiker
  • Kandijstroop
  • Maïsstroop
  • Geconcentreerd vruchtensap
  • Siroop
  • Gebrande suiker
  • Bruine suiker
  • Karamelsuiker- stroop
  • Lactose
  • Vruchtensap uit concentraat
  • Glucosesiroop
  • Invertsuiker
  • Bruine basterdsuiker
  • Fructose-invertsuiker- stroop
  • Melkpoeder (bevat ca 51% suiker)
  • Vruchtensap op basis van concentraten
  • Dextrose
  • Kristalsuiker
  • Bruine rietsuiker
  • Gebrande suikerstroop
  • Magere melkpoeder
  • Geconcentreerd perensap