Suikers in voedingsmiddelen
De voedselindustrie gebruikt vaak nog andere benamingen voor suiker in producten.
Zie de lijst hieronder:
- Glucose
- Karamel Basterdsuiker
- Glucosestroop
- Rietsuikerstroop
- Melksuiker
- Honing
- Moutextract
- Kaneelsuiker
- Glucose-fructose- stroop
- Invertsuiker- stroop
- Appelsap concentraat
- Kandij
- Melasse
- Rietsuiker
- Suikerstroop
- Gekarameliseerde suikerstroop
- Vruchtensapconcentraat
- Fructose
- Kandijsuiker
- Ruwe rietsuiker
- Tarwe- glucose- stroop
- Appelstroop
- Druivensapconcentraat
- Saccharose
- Gekarameliseerde suiker
- Bruine kandijsuiker
- Kandijstroop
- Maïsstroop
- Geconcentreerd vruchtensap
- Siroop
- Gebrande suiker
- Bruine suiker
- Karamelsuiker- stroop
- Lactose
- Vruchtensap uit concentraat
- Glucosesiroop
- Invertsuiker
- Bruine basterdsuiker
- Fructose-invertsuiker- stroop
- Melkpoeder (bevat ca 51% suiker)
- Vruchtensap op basis van concentraten
- Dextrose
- Kristalsuiker
- Bruine rietsuiker
- Gebrande suikerstroop
- Magere melkpoeder
- Geconcentreerd perensap
Reacties