Wie ben ik om jou te vertellen wat gezond leven is?

Anne Poell

Mijn naam is Anne Poell, ik ben voedingsdeskundige en richt me op het geheel van de mens met als uitgangspunt: gezonde voeding.

In 2003 werd ik mezelf bewust van mijn ongezonde leefstijl en voelde dat er dingen moesten veranderen. Tijdens dit proces besefte ik dat ik vast bleef zitten in oude patronen. Dit vaak door pure gewenning, te weinig ontspanning, maar vooral door wat ik at.

Door anders te gaan leven met gezondere voeding en meer beweging kon ik langzaam mijn oude patronen doorbreken.

Ik ben mijn hart gaan volgen en ben begonnen om mijn dromen waar te maken.

Mijn dromen waren en zijn: Opleiding(en) volgen, in het buitenland wonen en werken, het goed spreken van een vreemde taal, een eigen praktijk opzetten en een boek schrijven.

In de afgelopen jaren heb ik een opleiding tot coach, en een opleiding tot voedingsdeskundigeĀ gevolgd. Ik heb 6 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt en heb daar mijn huidige partner ontmoet (een Engelsman) en spreek nu goed Frans en Engels. Inmiddels hebben we samen twee mooie zonen en wonen we sinds 2013 op het Friese platteland.

De afgelopen jaren hebben mij een goede basis gegeven om mijn eigen praktijk te starten en wil hier graag mijn verworven kennis en ervaring delen om daarmee anderen te begeleiden in hun veranderingsproces.